Appartement du bas

Het beneden appartement (55m2) werd in 2016 volledig gerenoveerd. Toen is ALLES vernieuwd: van indeling tot keuken, badkamer en bedden.

Links een blik in een deel van de huidige woonkamer.  Keuken, eetkamer en woonkamer liggen in één ruimte, in het verlengde van elkaar. Op de scheiding tussen woon- en eetdeel staat een houtkachel die U vanzelfsprekend kunt gebruiken als U dat leuk vindt!

Behalve de houtkachel, is voor het overige het hele appartement elektrisch: er is elektrische vloerverwarming en er wordt elektrisch gekookt.

Aan de woonkamer grenst de grootste slaapkamer (2 personen; bed: 1,60 x 2,00 m), daarnaast is er een ruime, moderne badkamer (met zgn ‘japans toilet‘); grenzend aan de keuken is de 2e slaapkamer waar ruimte is voor 2 volwassenen (bedden: 0,80 x 2,00 m) en 1 kinderbed (0,90 x 0,90 m). Als uiterste escape is er een 2-persoons slaapbank (1,40 x ca 2,00 m) in de woonkamer.

De keuken is nieuw en modern en van alle gemakken voorzien. Zoals gezegd: alles is elektrisch: dus zowel de oven als de inductieplaat. Vanzelfsprekend treft U een goede koelkast / vriezer aan, een afwasmachine, magnetron, nespresso machine, broodrooster, et cetera.

De badkamer / annex (japans) toilet is ruim met een ‘Italiaanse douche’ en dubbele wastafel. In de badkamer vindt U ook de wasmachine en een aparte droger.

Bij de inrichting zijn wij niet over één nacht ijs gegaan: u treft er diverse lampen aan van het design huis ‘MOOOI’, waaronder de staande Random lamp (designer: BertJan Pot); de bell lamp (designer Marcel Wanders) en zo nog enkele stuks; iedere lamp vertegenwoordigt een behoorlijke waarde! De vloer bestaat uit (handgemaakte) plavuizen uit de Bourgogne streek. Het gordijn achter de sofa is ook van de hand van Marcel Wanders. Wij gaan ervan uit dat U de inrichting apprecieert en weet te respecteren en er dus op een voorzichtige manier mee omgaat.

Tot besluit: de openslaande deuren van de woonkamer geven toegang tot het terras, dat heerlijk in de zon (dus op het zuiden) ligt. De aangrenzende tuin (gras) behoort tot het chalet maar wordt in de winter gebruikt als (in)formele skipiste, of, als er voldoende sneeuw ligt, als speelterrein voor de kinderen.

 

 

 

 

 

 

Appartment beneden/bas/lower