Appartement boven

Chalet Morillon bestaat uit 2 appartementen met ieder zijn eigen karakteristieke uitstraling. In het bovenste appartement kunt u met 10 personen verblijven.

In 2016 is dit appartement grotendeels gerenoveerd. Zo is het sanitair vervangen, zijn alle bedden vervangen , is er een nieuwe keuken geïnstalleerd, is het balkon verlengd en verbreed, en is het appartement vergroot met 19m2. Grootste verandering is de toevoeging van vele ramen waardoor er nu zowel in de ochtend als in de avond licht het appartement binnen komt.

Het boven appartement wordt verarmd met behulp van elektrische radiatoren. In het appartement is echter ook een  houtkachel aanwezig voor ‘extra ambiance’!

Ook in dit appartement is een nieuwe keuken geïnstalleerd. Ook hier kookt u via inductie, dus elektrisch.

Indeling:

Op de beneden etage van dit boven-appartement vindt u:

  • de entree en daaraan grenzend de eetkamer met keuken en de woonkamer. Deze laatste loopt over in een L-vorm. Vanuit de woonkamer hebt U nu een prachtig uitzicht op de ‘bourgeoise‘ (1700m) richting Verchaix en Samoëns.
  • één slaapkamer voor 2-personen = 160 x 200 cm.
  • Twee badkamers met douche, waarvan één met een toilet + 1 apart toilet. Eén badkamer heeft ook een wasmachine annex droger.

Neemt u de trap naar boven, dan vindt U:

  • de ‘mezzanine‘ met vier bedden, elk 80 x 200 cm.
  • twee aparte slaapkamers met elk 2 bedden van 80 x 200 cm.

Voor alle duidelijkheid: alle bedden en toehoren zijn nieuw (2016).

De keuken:

  • de keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien, zoals een elektrische oven, een afwasmachine, koelkast, magnetron e.d.
  • koken wordt gedaan via inductie. Voor hen die dat niet kennen is het soms even wennen, maar daarna is het één groot genoegen!

 

 

Wid=613]